Onze disclaimer

Disclaimer

 

 

Bed en Breakfast "Bij Tante Toos"en de aan haar gelieerde ondernemingen (gezamenlijk: "Bij Tante Toos" of "wij" of "ons").

 

 

1 Informatie

De op deze website getoonde informatie wordt door ons met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

Wij verstrekken door middel van deze website louter informatie over onze producten en / of diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

 

 

2 Linken naar onze websites

Indien u een link wenst aan te leggen naar deze site, gelieve dit altijd naar de homepage te doen en niet naar sub-pagina's of sub-domeinen.

 

 

3 Aansprakelijkheid

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de opgenomen informatie.

 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch in onze website(s) zouden voorkomen. Wij zijn evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met onze website zijn gelinked.

 

 

4 Databescherming

Wij respecteren de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe wij gegevens verzamelen en hoe die gegevens gebruikt worden.

 

 

5 Persoonsgegevens

Wij verzamelen geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Wij respecteren de telecomwet.

 

 

6 Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie

In sommige gevallen zullen wij gegevens verzamelen van niet persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.

 

 

 

Laatste update: 18-05-2018

 

Bed en breakfast  "bij Tante Toos"

+31648487856

Bed en breakfast  "bij Tante Toos"

+31648487856

Bed en breakfast  "bij Tante Toos"

Bed en breakfast  "bij Tante Toos"